Wat heb jij vandaag gedaan met je spinnen??

Discussie in 'Algemeen' gestart door ivar, 8 okt 2013.

 1. JeroenNietDoen79

  JeroenNietDoen79 Juvenile

  Lid geworden:
  15 apr 2020
  Berichten:
  204
  Leuk Bevonden:
  135
  Trofeepunten:
  70
  8 van de 10 nieuwe spinnen hebben de afgelopen week nieuw onderdak gekregen. 7 grote juveniles / subadult zijn van creme plastic bakjes naar faunariums gegaan. De volwassen G. pulchra over naar een groot terrarium. Voor de A. metallica moet ik nog een arboreal bak regelen, momenteel 3 C. versicolor dames en ik denk dat ik er daar 1 van laat gaan. Dan heb ik nog een C. cyaneopubescens en daarvoor moet ik even wachten tot Evi Reptiles in Februari een nieuw terrarium kan maken.

  Ik wilde in eerste instantie 9 terrariums, maar die grotere juveniles / subadults zitten echt prima in die faunariums en dat zal echt nog wel een poos duren eer die daar uit groeien al die Brachypelma's, op de A. geniculata na dan. Dus alles in terrarium is voorlopig echt nog niet nodig.

  De spinnenkamer is nu dan ook wel een heel eind af. Zoals je ziet is er zeker nog wel wat plek over voor uitbreiding. Het linkerrek is helemaal ongebruikt. Niet op de foto te zien, rechts staat nog zo'n stellingsrek maar dan in lengte opstelling welke ik dan gebruik als werkbank voor rehousing, terrarium inrichten, water en voeren. Deze kamer wordt wel kouder, 18 graden s'nachts. Met het komende salaris ga ik warmtekabels leggen om bij te verwarmen.
  IMG_1249.jpg
   
  • Like Like x 3
  • Winner Winner x 2
 2. GarField000

  GarField000 Adult Moderator

  Lid geworden:
  1 okt 2012
  Berichten:
  791
  Leuk Bevonden:
  522
  Trofeepunten:
  230
  Nice.
  According to Tom Moran hoef je in de winter niet bij te verwarmen als het 18 graden wordt.
  Zelf doe ik het ook hoor. 21/22 staat de thermostaat.
   
  • Agree Agree x 1

Deel Deze Pagina